Dragraces
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Maarten
11 Mei 2008 | Canada, Millet
Foto's Dragraces ? http://www.mijnalbum.nl/Album=OPFIXX3X
11 Mei 2008 - 22:18
Lisette Hoogendijk:
So hey jij hebt een leuk uitstapje gehad! Hartstikke leuk joh! Weet je dat Sandra van Ad van Gils ook zo een auto heeft als Tyler. Maar denk niet dat die zo hard gaat haha. Lijkt me n heel spectakel en daarom vreemd dat er haast geen publiek is ookal is het maar een oefenwedstrijdje. Maarja, jij hebt een heel klein voorproefje gehad voor de trekkertrek! Nog even en dan kan je weer! Nog bedankt voor je sms-je en mailtje! Wij hebben morgen nog n 2e pinksterdag maar jij zal wel weer aan het werk moeten. Nog 1 dagje en dan vakantie!!! Geniet ervan ! -
12 Mei 2008 - 10:50
Frank N:
Lijkt me wel leuk om te zien,zeker als ze zo opgepept zijn.leuke foto,s.
Maar jij loopt toch meer voor diesel.
Is daar in de omgeving geen trekkertrek??
Nog een fijne vacantie toegewenst en
het ga je goed,graag snel tot ziens. -
12 Mei 2008 - 12:43
MH:
Jazeker daarom net! Dr reden ook diesels mee en staat ook op de foto. This aint your daddy diesel! Maar was mar n 6 cilinderke Cummins van 5.9 liter. Maar wou ook wel. -
13 Mei 2008 - 12:42
Eric:
eej jonge
hoe ist ammel..?
das wel ruig om da een keer te gaan kijke :)..
Het weekend verders goed overleefd?? voor mij was et heel rustig..eik int geheel nie weg geweest..slecht eej (A)
ammel druk.. de mais moes erin en een deel vant gras moes ok in de kuil dus dan witte et wel
nou zitte we hier weer op stage..man man saaie kutzooi hier jonge da wulde nie weten
heel de dag voor de computer, terwijl et buiten zuk schoon weer is..mja tmot..
hoelang blefde nou nog weg eik? nie zo heel lang meer denk wel?week of 3??
ik goi ma weer is wa doen.. die vent die mij begeleid zit altij in oose nek te hijge as we op internet zitte..
gr eric -
15 Mei 2008 - 12:13
Lisette Hoogendijk:
Hey Maarten,
Hoe is het daar? Debbie goed aangekomen? Het wordt weer s tijd dat je wat laat horen hier!
Groetjes ma -
16 Mei 2008 - 05:45
Marcel Van Meer:
leuk om een kaartje uit canada te ontvangen bij jou ziet het er mooi en groot uit. ik kan op dit moment niet zo veel als op bed liggen of in een rolstoel zitten! maar dat komt goed zeggen ze ik moet nu eerst 6 weken rust houden en dan mag ik weer wat gaan revalideren. ik ben nu gelukkig wel thuis
dat is voor mij heel fijn! groeten van uit Breda van marcel van meer
veel plezier daar